Actualitate

ULTIMA ORA! Florin Calinescu este la pamant: „A decedat”

ULTIMA ORA! Florin Calinescu este la pamant: “A decedat”Veste tragica! Florin Calinescu juratul emisiunii „Romanii au Talent” este la pamant, relateaza www.libertatea.ro.

Actorul Florin Calinescu este sfasiat de durere din cauza pierderi fiului sau, incat incearca sa-si gaseasca puterea in filmele care le face si emisiunile de talent.

Fiul s-au a decedat in data de 22 aprilie 2016, iar de atunci sufera enorm, incat incearca sa uite ducand doua proiecte de filme pana la capat cu succes.

Este vorba despre serialul de comedie “Tanti Florica” (PRO TV) şi despre pelicula “În film la Naşu’”, o tragicomedie despre birocraţia din România şi din Moldova.

Actorul Florin Călinescu a acceptat un rol amuzant în pelicula “În film la Naşu’”, un scurtmetraj regizat de Cristina Jacob.

Florin interpretează rolul şefului vămii româneşti şi poartă o discuţie telefonică reală cu celebrul cineast Francis Ford Copola. “«În film la Naşu’ » relatează povestea a trei tineri nevoiţi să se confrunte cu excesul de zel şi cu lipsa de scrupule a unor vameşi de la graniţa dintre România şi Republica Moldova.

O călătorie ce ar trebui să fie o simplă rutină se transformă într-o comedie absurdă”, a spus Cristina Jacob, regizoarea şi scenarista filmului.

 

Citeste si...