Actualitate

ULTIMA ORA! Gigi Becali internat la clinica din Marea Britanie, latifundinarul trebuie operat de urgenta la coloana, acesta se roaga disperat!

Clipe de cosmar pentru Gigi Becali, acesta este internat intr-o clinica din Marea Britanie, pentru a-si face operatia la coloana, in acest moment asculta muzica religioasa si se roaga disperat pentru el, relateaza www.cancan.ro.

Latifundinarul isi va plati operatia de zeci de mii de euro, fiind internat intr-o clinica din Regatul Unit.

Gigi Becali urmeaza sa fie operat intr-o clinica de lux, cu aparaturi moderne de ultima generatie si cu conditii de cazare cu cinci stele.

Operatia latifundinarului costa peste 45.000 de euro.

Gigi Becali suferă de o afecţiune serioasă a coloanei vertebrale, în zona cervicală, iar intervenţia chirurgicală este ultima soluţie, arătam AICI.

Gigi Becali s-a internat de câteva zile într-o clinică de lux din Marea Britanie, dar medicii nu îl pot opera până nu primesc rezultatele analizelor la care a fost supus patronul steliştilor.

Pe lângă clasicele analize de sânge, Becali a făcut luni un examen RMN, dar cum acesta a fost efectuat într-un spital de stat din Londra, rezultatele nu au venit până miercuri, arată surse din interiorul clinicii, în exclusivitate pentru CANCAN.ro!

Citeste si...