Actualitate

ULTIMA ORA! Gigi Becali și-a deschis spital privat pentru tratarea cancerului! Totul este gratis!

ULTIMA ORA! Gigi Becali și-a deschis spital privat pentru tratarea cancerului! Totul este gratis!Gigi Becali fiind cunoscut ca cel mai bun om la suflet, daruind multi bani celor nevoiasi si adapost, de data aceasta si-a deschis un spital privat pentru a trata bolnavi cu cancer, finantatorul FCSB a investit 15 milioane de euro in acest nou proiect, de care acesta declara ca el va plati tot costul pacientilor, iar acest spital se va afla la birourile FCSB, relateaza fanatik.ro.

„Eu am făcut o clinică, bine, tot spital este, se ocupă de bolnavii de cancer.

Unitatea este unde avea FCSB birourile, la Arcom. Toată clădirea este acum spital.

Acolo totul este pe gratis, nu se plătește. Bine, nu e pe gratis…

Se plătește, dar plătesc eu…

E un spital la care plătesc eu.

Plătesc la spitalul meu cum ar veni, că nu ai voie să faci pe gratis, altfel e evaziune fiscală.

Și atunci plătesc eu singur toate tratamentele. Dar le plătesc la spitalul meu”, a declarat Gigi Becali pentru site-ul cancan.ro.

Omul de afaceri a dezvăluit și ce planuri de viitor are în legătură cu unitatea spitalicească.

Am deja planul făcut.

Doctorul Schmidt, din Germania, cu care am fost prezent la Spitalul de arși, este gata să revină în țară și să lucreze la acest spital.

Va fi un proiect foarte mare.

Cei care au venituri mici, mă refer aici la persoanele cu salarii modeste sau pensionarii cu pensii mici, vor beneficia de gratuitate”, a mai spus Becali.

„Vreau, de asemenea, ca prin intermediul acestui proiect să-i readuc acasă pe medicii români care au plecat în străinătate!

La fiecare consultație sau intervenție chirurgicală pe care o vor avea, un procent de 30% la sută din încasări se va întoarce direct în buzunarul lor.

Vor exista şi medici voluntari din cadrul bisericii, însă cei angajaţi vor avea salarii consistente, pornind de la 2.000 de euro pe lună”, a precizat Becali.