Sanatate

ULTIMA ORA! Inca un roman depistat cu boala coronavirus pe nava Diamond Princess!

ULTIMA ORA! Inca un roman depistat cu boala coronavirus pe nava Diamond Princess!Alerta pe nava Diamond Princess, un roman a fost depistat cu boala ucigatoare coronavirus, iar numarul bolnavilor urca exagerat, ajungand la 540, relateaza a1.ro.

Romanul care a fost gasit cu boala periculoasa, fiind membru al echipajului de pe nava, este in acest moment in spital de o saptamana, iar medicii l-au stabilit si este bine.

Pasagerii de pe vas au coborat azi de pe nava, deoarece au fost gasiti cu coronavirus peste 540 de victime.

„Aproximativ 500 de pasageri care nu prezentau simptome, ale căror teste au avut rezultate negative şi care nu au intrat în contact cu persoanele purtătoare ale virusului urmau să debarce miercuri, după 14 zile de carantină în Japonia, potrivit Ministerului Sănătăţii din Japonia.

3.711 persoane din 56 de ţări, care s-au aflat iniţial la bordul Diamond Princess, au trăit pe pielea lor transformarea unei croaziere de vis în Asia într-un coşmar, prinşi între teama de a contracta o pneumonie virală letală şi plictiseala nesfârşită determinată de izolarea în cabine, unele din acestea fără ferestre, şi cu doar o scurtă plimbare pe punte”, scrie libertatea.ro

Citeste si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *