Politica

ULTIMA ORA! Klaus Iohannis a propus referendum care a fost aprobat, sunteti de acord cu asa ceva?

Decizie bomba a presedintelui Klaus Iohannis, acesta a propus referendum si a fost aprobat, relateaza www.realitatea.net.

Comisiile juridice reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatul au dat marţi, cu unanimitate de voturi, acestia sunt de acord cu solicitarea presedintelui de a face referendum.

Parlamentarii PNL şi USR au afirmat că sunt de acord cu solicitarea preşedintelui Klaus Iohannis, care este „justificată” şi „întemeiată”, în timp ce deputatul UDMR Marton Arpad a susţinut că ar trebui să existe mai multe detalii în ceea ce priveşte întrebarea la care urmează să răspundă românii, în caz contrar s-ar ajunge la „neglijenţa în serviciu”.

Preşedintele Comisiei juridice din Senat, Şerban Nicolae, a precizat, la rândul său, că organizarea acestui referendum va costa aproximativ 250 milioane lei, dar sunt întrunite toate cerinţele prevăzute de lege.

Preşedintele Klaus Iohannis a declanşat în 24 ianuarie procedura pentru organizarea referendumului privind justiţia şi a transmis Parlamentului o scrisoare pe această temă.

 

 

Citeste si...