Actualitate

ULTIMA ORA! Liviu Dragnea, vine cu veşti bune pentru pensionari: “Din 2020, pensiile se dublează”

ULTIMA ORA! Liviu Dragnea, vine cu veşti bune pentru pensionari: “Din 2020, pensiile se dublează”Liviu Dragnea vine cu vestii bune pentru romanii pensionari, seful PSD a facut anuntul laa Romania TV, spunand ca va majora pensiile din 2020, relateaza www.fanatik.ro.

Liviu Dragnea se bazează pe modificările aduse de noua Lege a pensiei şi anunţă veştile bune pentru pensionari“Noua lege a pensiilor va schimba lucrurile în bine pentru foarte mulţi pensionari, fiecare pensie va fi cel puţin dublată în 2021”, a declarat liderul PSD.

Liviu Dragnea a mai discutat şi despre ce se va întâmpla cu pensiile militare: “O parte, un număr, nu e mare, de ofiţeri au ieşit la pensii neverosimile, să nu zic altfel, sfidătoare.

Lumea nu a mai vrut să se aplece asupra acestuia subiect, care este foarte sensibil, şi anume, mulţi generali, subcolonei care au pensii mai mici decât un căpitan.

Aşa ceva nu este admisibil. Atunci am avut întâlniri eu cu aceste asociaţii, i-am rugat şi pe ministrul muncii şi pe ministrul de finanţe ca în foarte scurt timp, săptămâna asta, trebuie să avem o primă formă, să se întâlnească cu acei prim ofiţeri, pentru că rapid trebuie să punem ordine în acest sistem.

La aceşti oameni, este normal şi problema de bani, dar cel mai mult îi doare faptul că nu este respectată munca lui şi gradul lui, e vorba de onoare aici.

Cu asta nu putem să rămânem în continuare aşa.

Aşa cum am avut curaj să intrăm în sistemul public, care este un sistem mult mai complicat, şi până la urmă a ieşit o lege care este bună, aşa vom face şi aici” a declarat Liviu Dragnea, la România TV.

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *