Actualitate

ULTIMA ORA! Muzica din Romania, in doliu, un celebru artist a decedat astazi dimineata!

Veste tragica in lumea muzici romane, astazi dimineata a decedat un artist celebru, relateaza www.wowbiz.ro.

Indragitul si celebrul DJ din Romania, s-a stins in urma unui infart astazi dimineata, DJ Snatt care a fost cel mai cunoscut in tara pentru muzica trance, colaborand cu fosta prezentatoare TV Alexandra Badoi.

 

”Cu parere de rau si in stare de soc, va anunt ca Snatt Dragos a trecut in nefiinta in aceasta dimineata, cel mai probabil in urma unui infarct, dar urmeaza sa se stabileasca in orele urmatoare.

El se afla in locuinta lui.

Fratele lui mi-a impartasit aceasta veste tragica, care pur si simplu m-a socat.

Imi pare rau ca trebuie sa va dezvalui o asemenea veste de necrezut, insa este normal sa stiti direct la noi, avand in vedere ca ii iubiti muzica”, este mesajul publicat pe pagina oficiala a trupei.

DJ Snatt, un recunoscut DJ de muzica trance, este cunoscut pentru mixul de muzica electronica pe care l-a realizat alaturi de fratele lui, Bogdan Vix.
Ultimele creatii semnate Snatt & Vix au un real succes pe piata muzicala, munca lor fiind apreciata la nivel inalt de artisti precum Armin van Buuren, Markus Schulz, Above & Beyond, Tiesto, Ferry Corsten, Paul van Dyk, Leon Bolier, Sander van Doorn sau Dash Berlin, dar si case de discuri renumite in intreaga lume, colaborand cu brand-uri ca Armada, Coldharbour si High Contrast.

Citeste si...