Actualitate

ULTIMA ORA in showbiz-ul din Romania: „Buna, dragii mei prieteni! Am aflat ca am cancer!”

ULTIMA ORA in showbiz-ul din Romania: “Buna, dragii mei prieteni! Am aflat ca am cancer!”Fosta iubită a lui Dumitru Copil, bolnavă de cancer! Ramona a făcut anunţul trist: ”De 8 luni am aflat de crunta boală!”
Ramona, fosta iubită a lui Dumitru Copil, trece prin momente cumplite.

Bruneta le-a dezvăluit prietenilor că, în urmă cu 8 luni, a fost diagnosticată cu cancer.
Ramona, fosta iubită a lui Dumitru Copil, a postat pe pagina personală de Facebook un mesaj prin intermediul căruia le dezvăluie prietenilor ei virtuali că suferă de cancer. Bruneta susţine că a fost diagnosticată cu temuta maladie în urmă cu opt luni şi de atunci duce o luptă neîncetată.

Buna, dragii mei prieteni. Am ales sa fac acest mesaj ca sa va mulţumesc tuturor pentru sustinere! De 8 luni am aflat de crunta boala, cancer. Am inteles la inceput foarte greu acest cuvant dar dupa ce mi s-a dat vestea am zis: “Ramona esti o femeie puternica nu are cum sa te doboare o boala!” Am inceput cruntul tratament de chimio si am trecut prin operatie.Am zis ca o sa reusesc pentru ca sunt puternica! Mulţumesc bunului Dumnezeu ca sunt bine. Mulţumesc dl dr de la clinica oncologie Cluj si personalului si mulţumesc prietenilor care au fost mereu langa mine! Sincer, adevarul motiv al luptei mele este copilul meu care a fost la fel de puternica! Vreau doar prin acest mesaj sa incurajez toate femeile care trec prin acesta crunta boala, sa aiba puterea sa lupte cu toate armele lor, sa nu se lase prada bolii, sa intoarca spatele acestei boli! Oricat de dureros este, psihicul este tot. Nu boala termina omul, ci psihicul tau! Fiti puternice dragele mele si luptati pentru viata voastra! Va pup si va mulţumesc ca v-ati răpit cateva momente din timpul vostru ptr a citi acest mesaj. Sanatate multa tuturor!”, este mesajul postat de Ramona, fosta iubită a lui Dumitru Copil, pe pagina personală de Facebook.

Cancan.ro

Citeste si...