Actualitate

ULTIMA ORA! Vladimir Putin declara razboi, ameninta SUA: „Vom raspunde cu forta!”. Romania va avea de suferit!

ULTIMA ORA! Vladimir Putin declara razboi, ameninta SUA: “Vom raspunde cu forta!”. Romania va avea de suferit!Stire de ultima ora! Vladimir Putin este extrem de revoltat pe SUA, acesta a amenintat ca vor raspunde cu forta in cazul in care Statele Unite vor mai repeta atacul cu rachete, relateaza www.cancan.ro.

Rusia si Iranul sunt puse pe fapte mari, ameninta Statele Unite ca nu vor ramane indiferenti daca vor mai ataca Siria.

Cele două ţări au susţinut că preşedintele american Donald Trump a depăşit o „linie roşie” prin bombardamentul-surpriză asupra forţelor lui Bashar al-Assad.

„Din acest moment vom răspunde în forţă în cazul unor asemenea provocări, iar Statele Unite sunt perfect conştiente de abilitatea noastră de a reacţiona”, au declarat reprezentanţii Rusiei şi Iranului într-o declaraţie comună.

Săptămâna trecută, Statele Unite au lansat un atac cu rachete asupra unei baze militare din Siria, ca reacţie la atacul chimic produs în provincia siriană Idlib.

Departamentul american al Apărării a anunţat că 59 de rachete de croazieră Tomahawk au fost lansate de la bordul unor distrugătoare aflate în estul Mării Mediterane. Atacul a vizat o bază aeriană a armatei siriene, fiind o premieră în conflictul militar din Siria.

„Rusia suspendă memorandumul negociat cu SUA privind prevenirea incidentelor şi asigurarea siguranţei aeriene în cursul operaţiunilor din Siria”, anunţa Ministerul rus de Externe.

 

Citeste si...