Publicitate
Actualitate

Ultimele vesti despre starea Denisei Manelista, a trecut printr-o operatie: „Rugati-va pentru mine. Macar cinci minute in fiecare seara, rugati-va la Dumnezeu pentru mine. Doar el ma mai poate salva”

Publicitate

Ultimele vesti despre starea Denisei Manelista, a trecut printr-o operatie: “Rugati-va pentru mine. Macar cinci minute in fiecare seara, rugati-va la Dumnezeu pentru mine. Doar el ma mai poate salva”Starea de sanatate a artistei Denisa Manelista s-a inrautatit, din ce in ce se simte mai rau, cantareata a trecut printr-o operatie, iar doctorii fac tot posibilul sa ii salveze viata, relateaza spynews.ro.

Conform surselor al celor apropiatii ai manelistei, zilele trecute Denisa a trecut printr-o operatie grea.

Publicitate

Mai mult, susțin sursele noastre, ei i s-a făcut un tratament endoscopic al varicelor, Denisa fiind subiectul unei intervenții de ligatură elastică a acestora.
De altfel, aceasta nu este singura intervenție făcută de medici în ultima vreme pentru a-i salva viața Denisei.

Denisa a fost supusa la o operatie care iar putea salva viata.

Pentru că, spun sursele noastre, frumoasa cântăreață a avut nevoie de o puncție pentru a-i fi scos lichidul din zona ficatului, cantitatea lichidului eliminat astfel fiind una uriașă.

Mai mult decât atât, ne-au spus sursele noastre, Denisa nu este la prima intervenție de acest fel, ea fiind supusă mai multor asemenea puncții, medicii făcând eforturi disperate pentru a o salva din ghearele cumplitei boli de care suferă.

”Rugați-vă pentru mine. Măcar cinci minute în fiecare seară, rugați-vă la Dumnezeu pentru mine. Doar El mă mai poate salva”, au fost cuvintele care au smuls lacrimi de durere.
Denisa Răducu, celebră în România sub numele de Denisa Manelista, pare să fie într-o situație extrem de delicată.

Mai exact, ne-au dezvăluit surse din apropierea cântăreței care a făcut, de-a lungul timpului, furori cu frumusețea și cu talentul ei, suferă de o boală extrem de gravă, o boală care, încet-încet, o macină.

Mai exact, pare-se, ea are probleme medicale asemănătoare cu cele avute de Ileana Ciuculete.

 

 

Publicitate

Citeste si...