Stiri Nationale si Internationale.

Pentru vizionarea completa a portalului,dezactiveaza Adblock!

Ultimul avertisment al lui Stephen Hawking


Stephen Hawking a fost recunoscut pentru teoriile sale controversate referitoare la originea Universului, a găurilor negre şi a lui Dumnezeu.

Chiar dacă multă lume l-a criticat pentru convingerile sale ateiste, acesta nu a încetat să încerce să îşi explice anumite lucruri, fapt care l-a ajutat şi în realizarea unor previziuni.

Poate una dintre cele mai celebre astfel de păreri ale Profesorului Hawking este legată de dispariţia planetei noastre, cauzată, cel mai probabil, de suprapopulare şi poluare a atmosferei.

Acesta a speculat că omenirea mai are 200 de ani să se bucure de Pământ, până să se trezească faţă în faţă cu extincţia. În plus, acesta a declarat în nenumărate rânduri că omenirea va supravieţui doar dacă se continuă explorarea spaţiului, concept împărtăşit şi de Elon Musk.

Avertismentul sumbru a fost făcut de Hawking în urmă cu câteva luni, iar cauzele probabile au fost identificate ca fiind agresiunea umană, încălzirea globală sau chiar şi o invazie extraterestră.

Profesorul de la Cambridge a încurajat mereu industria spaţială să continue dezvoltarea şi explorarea cosmosului, pentru ca specia noastră să aibă şanse de supravieţuire pe alte planete.

Adevarul.ro

Distribuie

Daca ti-a placut acest articol DISTRIBUIE-L sa-l vada si prietenii tai!


Tags

Sunt opinii pe subiectul “Ultimul avertisment al lui Stephen Hawking

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *