Showbiz

Umilinţă maximă pentru Lidia Buble. S-a aflat cel mai ruşinos secret al artistei

Umilinţă maximă pentru Lidia Buble. S-a aflat cel mai ruşinos secret al artistei
Umilinţă maximă pentru Lidia Buble. S-a aflat cel mai ruşinos secret al artistei

Lidia Buble este una dintre cele mai cunoscute artiste din România. Acum se află în centrul atenției după succesul noilor sale piese, dar mai ales pentru despărțirea de Răzvan Simion.
Lidia Buble nu are studii superioare, iar examenul de la Bacalaureat l-a trecut la limită. Artista a obținut la limba română nota 5,55, la istorie nota 5,3, iar marele noroc ei noroc a fost la georgrafie acolo unde a obținut 7,2. Astfel, vedeta a trecut examenul de Bacalaureat, sub presiune maximă, obținând media totală de 6.10. Faptul ca s-au aflat aceste detalii reprezinta o umilinta maxima pentru artista.
Înainte de a alege cariera muzicală, artista a avut o viață destul de dificilă, fiind nevoită să muncească de mică.

„Am spălat vase și făceam curat la cafeneaua de pe mall Deva și am lucrat la solar, acolo”, a mărturisit Lidia Buble.
Artista deține firma „Lidia Buble Art SRL”, înființată la finalul anului 2017, prin care îşi desfăşoară activitatea muzicală. Deşi firma a avut doar o lună de activitate în anul în care a fost înființată, aceasta a bifat un profit net de 111.441 de lei, adică aproximativ 24.000 de euro. În prezent, potrivit ultimelor rezultate de la Ministerul de Finanțe, valabile pentru anul 2019, firma Lidiei Buble s-a redresat considerabil.

sursa

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *