Politica

Umilinţă totală pentru Iohannis! Greşeala imensă a preşedintelui. Mai avea puţin şi scotea tancurile pe stradă

Ultimele măsuri de restricţie luate în plină pandemie de coronavirus nu au fost deloc pe placul tuturor românilor. Preşedintele Klaus Iohannis şi Guvernul Cîţu sunt puşi la zid pentru hătărârile luate. Jurnalistul Marius Tucă de de pământ pur şi simplu cu cei de la Putere şi spune că aceştia mai aveau puţin şi scoteau tancurile pe străzi pentru a băga frica în populaţie.

România este lovită cu putere de pandemia de coronavirus. Deşi ne aflăm în plină campanie naţională de vaccinare, avem parte de mii de cazuri noi zilnice de infectare.

Iohannis, făcut praf de către Marius Tucă
Spitalele abia mai fac faţă, iar Terapiile Intensive sunt pur şi simplu sufocate de pacienţii cu forme grave de COVID-19. În consecinţă, autorităţile au luat măsuri dure de restricţie. Acestea nu sunt însă pe placul tuturor. Jurnalistul Marius Tucă îl face praf pur şi simplu pe preşedintele Klaus Iohannis, dar şi pe cei din Guvern.

În noaptea de 28 spre 29 martie, mai mulţi români au ieșit să demonstreze împotriva restricțiilor impuse. Într-o postare pe o reţea de socializare, Marius Tucă face praf autorităţile. Îl loveşte dur pe preşedintele Klaus Iohannis şi spune că pentru a speria populaţia Guvernul mai avea puţin şi scotea tancurile pe stradă.

“Ultimele luni de când s-a instalat Guvernul Cîțu au fost cele care au umplut paharul: restricții peste restricții, măsuri luate de la cel mai înalt nivel după ureche, folosirea amenzilor și a poliției cu un dispreț de care România nu a avut niciodată parte, cu o guvernare de o aroganță nesfârșită, România părea să fie scufundată în carantină, izolare și întuneric.

Ultimele zile de când nefericiții Vlad Voiculescu, Florin Cîțu, Bode și Arafat au anunțat noile restricții au transformat România în stat polițienesc: peste tot polițiști, jandarmi trimiși să controleze, să amendeze, să aresteze, să închidă.
sursa

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *