Stiri Nationale si Internationale.

Un barbat a ajuns sa-i multumeasca celui care i-a accidentat grav sotia


O femeie grav rănită într-un accident rutier este acum în afara oricărui pericol chiar datorită șoferului care a provocat accidentul. Evenimentul rutier s-a produs în comuna timișoreană Giroc.

Dorel Săndesc, un renumit medic din Timişoara, a provocat în a doua zi de Paşte un grav accident, după ce, aflat la volanul unui Jaguar, a intrat fără să se asigure într-o intersecţie şi a lovit o Dacie Logan, informează Adevărul. În acest autoturism se aflau Petrişor şi Ofelia Marincu și fiica lor. Femeia a fost grav rănită, dar a supraviețuit pentru că medicul i-a acordat rapid primul ajutor.
Suntem foarte bine. Eu şi fiica mea am mers pe picioare la spital pentru investigaţii şi am plecat pe picioare. Soţia a rămas acolo. Acum este foarte bine. Are şanse de sută la sută să nu aibă nevoie nici de recuperare. Dumnezeu a lucrat şi ne-a ajutat. Mulţumim şoferului care a fost că a fost medic pentru că dacă era altul, poate soţia mea nu mai era acum. El a fost omul care a salvat-o, a fost limpede, treaz, fără niciun gram de alcoolemie în el. El i-a acordat primul ajutor. Dacă era un alt şofer, soţia mea nu mai era acum. El şi când s-a adunat lumea acolo şi a întrebat: «cine-i şoferul? cinei şoferul?», a spus că şoferul a fugit, dar el era de fapt cu soţia mea, o ţinea cu capul pe piciorul lui şi o curăţa tot timpul şi ştia ce trebuie să îi facă. Datorită lui, în 45 de minute a fost în sala de operaţie şi au fost mobilizaţi toţi doctorii buni. Starea ei este acum neaşteptat de bună”, a declarat Petrişor Marincu, pentru Adevărul.

B1.ro

Distribuie

Daca ti-a placut acest articol DISTRIBUIE-L sa-l vada si prietenii tai!

Dacă ați fotografiat sau filmat subiecte care pot deveni o știre le puteți trimite pe adresa de email: [email protected]


Tags

Lasă un răspuns

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.