Actualitate

Un bărbat a furat 235.000 de lei de pe cardul unei femei de 80 de ani

Un bărbat de 35 de ani din județul Iași a fost reținut de poliție, după ce ar fi făcut mai multe tranzacții neautorizate de 235.000 de lei, cu cardul unei femei de 80 de ani, potrivit IPJ Iași relateaza b1.ro.

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 3 Poliţie Iaşi au identificat un bărbat de 35 de ani, bănuit de comiterea infarcţiunilor de furt, efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos şi accesul ilegal la un sistem informatic.

Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în luna august 2019, acesta ar fi sustras un card bancar din locuinţa unei femei de 80 de ani, iar ulterior ar fi efectuat mai multe tranzacţii neautorizate, cauzând un prejudiciu total de aproximativ 235.000 de lei.

În cadrul dosarului penal, la data de 17 martie a.c., poliţiştii au efectuat o percheziţie domiciliară, în urma căreia bărbatul bănuit de comiterea faptelor a fost condus la audieri.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 17 martie a.c., bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J. Iaşi.

La data de 18 martie a.c., acesta urmează să fie prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *