Actualitate

Un bărbat dat în urmărire internațională a fost prins

Polițiștii au prins, marți, în Sectorul 5 din Capitală, un bărbat care era urmărit internațional după ce a agresat o femeie într-o pădure din Italia. Autoritățile italiene emiseseră din data de 13 aprilie un mandat de arestare pe numele românului.

Un bărbat dat în urmărire internațională după ce ar fi agresat o femeie într-o pădure din Italia a fost prins în Sectorul 5 din București

„În această dimineaţă, în jurul orei 08:30 poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Capitalei au depistat pe o stradă din Sectorul 5 un bărbat căutat de autorităţile judiciare italiene. Pe numele bărbatului cu cetăţenie română era emis un mandat european de arestare din data de 13 aprilie a.c., pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată pe teritoriul Italiei”, a transmis marți Poliția Capitalei, potrivit News.ro.

Conform autorităților, bărbatul și-ar fi transportat victima, o femeie cu cetățenie italiană, într-o pădure, unde ar fi agresat-o.

„După ce a fost depistat, bărbatul a fost condus la sediul Poliţiei Capitalei în vederea luării măsurilor legale. Pentru depistarea bărbatului urmărit international s-a efectuat schimb de date şi informaţii cu autoritatile judiciare italiene prin intermediul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Inspectoratul General al Poliţiei Române”, a mai transmis Poliţia Capitalei.

sursa