Actualitate

Un bărbat din Iași își amenința soția cu un cuțit pentru a face amor cu el!

Un bărbat din Iași a fost arestat după ce s-a descoperit că își agresa soția și cei șapte copii pe care îi aveau împreună.
Un bărbat din Iași este acuzat că și-ar fi agresat soția și cei șapte copii cu vârste curpinse între 1 și 11 ani. Informații halucinainte au ieșit la iveală în acest ca, după cum au declarat chiar anchetatorii care se ocupă de acest caz.

Se pare că bărbatul avea un comportament sexual deviant, obligându-și nevasta să facă sex cu el sub amenințarea cuțitului. La aceste scene asistau neputincioși și îngroziții minorii familiei.
Declarațiile procurorilor care se ocupă de cazul din Iași
„Inculpatul, din toamna anului 2018 până în luna iulie 2019, fără a se putea stabili dată exactă a fiecărui act material, deşi era tatăl copiilor şi i-ar fi revenit obligaţia de îngrijire, creştere şi educare, i-a dezbrăcat de la jumătate în jos pe minorii în vârstă de 11 ani, 4 ani, 6 ani, 10 ani şi i-a supus unor acte de natură sexuală, profitând de imposibilitatea lor de a-şi exprima voinţa”, au mai arătat procurorii.

„De la naşterea fiecăruia dintre cei 7 copiii cu vârste cuprinse între 11 ani şi 1 an, dar mai ales din toamna anului 2018 până în luna iulie 2019, în mod repetat, i-a lovit, înjurat, insultat, înfometat, i-a obligat pe rând să fumeze şi să consume băuturi alcoolice, i-a ameninţat cu cuţitul, şi-a exhibat comportamentul sexual aberant, nu le-a asigurat condiţiile de trai necesare şi nici educaţia corespunzătoare, acţiuni care au pus în primejdie gravă dezvoltarea fizică, intelectuală şi morală a fiecăruia dintre copii”, au explicat procurorii.

Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile.

sursa

Citeste si...