Actualitate

Un bătrân și-a ucis soția și fiul, apoi a plecat cu mașina și a făcut accident

Un bătrân în vârstă de 79 de ani, din județul Vaslui, și-a ucis soția și fiul. Ulterior, el a plecat cu mașina, având intenția de a se sinucide, și a făcut accident. Bărbatul e acum în custodia polițiștilor.

Crimă descoperită după un accident
Tragedia a avut loc duminică, în satul Cornii Albești. Bărbatul ar fi ajuns la capătul puterilor, sătul să aibă grijă de fiul său, care avea un handicap locomotor.

După ce a comis dubla crimă, bărbatul a plecat cu mașina, decis să-și pună capăt zilelor. În zona Costești din județ, el a ieșit cu autoturismul în decor.
Bătrânul le-a spus medicilor și polițiștilor ajunși la fața locului că a vrut să-și pună capăt zilelor după ce, cu câteva ore înainte, și-a omorât familia.

El e acum în custodia polițiștilor. Victimele aveau 79, respectiv 46 de ani.

Ce a transmis Poliția despre dubla crimă din Vaslui
Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Vaslui a transmis că duminică dimineață, în jurul orei 10.40, agenții au fost sesizați prin 112 în legătură cu un accident produs pe DN 24 din localitatea Costești. Șoferul mașinii „prezenta pete de culoare brun-roscată pe haine, despre care declară că aparțin soției și fiului său pe care i-ar fi omorât la domiciliu”.

La fața locului a ajuns și o operativă de cercetare a Serviciului de Investigații Criminale Vaslui.

„La locuința din localitatea Corni-Albești, comuna Albești, județul Vaslui au fost găsite două persoane, o femeie în vârstă de 79 de ani și un bărbat în vârstă de 46 de ani, (soția și fiul) decedate. Acestea prezentau urme de violență la nivelul superior al corpului. Prezumtivul autor se află în custodia polițiștilor”, a mai transmis IPJ Vaslui.

Cercetările în acest caz au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui.

sursa

Citeste si...