Actualitate

Un copil a murit într-un accident lângă Dej, sub privirile părinților

Un copil a murit într-un accident lângă Dej, sub privirile părințilorScene șocante în județul Cluj, unde un copil a murit într-un accident lângă Dej, sub privirile părinților. Băiețelul de doar cinci ani a fost spulberat de o mașină care l-a smuls din mâna mamei, după ce a vrut să traverseze în fugă spre tatăl său.

Copilașul se afla pe marginea șoselei, în satul Valea Luncii, de mână cu mama sa, scrie dejeanul.ro. Pe cealaltă parte a drumului, tatăl, care este polițist, a coborât din mașină. Când l-a văzut, băiețelul s-a smuls din mâna mamei și a alergat pe drum spre tatăl său.
Odată ajuns pe șosea, micuțul a fost spulberat de o mașină, sub privirile îngrozite ale părinților.

„Păi nici n-am apucat. Că eu am tras pe dreapta, ca să mă dau… şi l-a luat maică-sa, l-a suit în maşină la taică-su şi a plecat”, a declarat șoferul care a provocat accidentul
Oamenii și-au luat copilul în brațe și l-au transportat cu mașina la spital. Martorii au sunat la 112, iar copilul a fost preluat de o ambulanță în Dej.

„Ne-am întâlnit cu maşina părinţilor, cu copilul în braţe. Copilul era în stop cardio-respirator, inconştient, cu respiraţie absentă. Din păcate, nu s-a putut face nimic pentru copil, declarându-se decesul”, a precizat Mariana Baciu, Ambulanţă Dej, pentru sursa citată.

Micuțul intrase în stop cardio-respirator, iar medicii au început manevrele de resuscitare. După aproape o oră, salvatorii au fost nevoiți să constate decesul.

În urma accidentului, polițiștii au demarat o anchetă, iar șoferul urmează să fie acuzat de ucidere din culpă.

Libertatea.ro

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *