Actualitate

Un copil a murit într-un accident lângă Dej, sub privirile părinților

Un copil a murit într-un accident lângă Dej, sub privirile părințilorScene șocante în județul Cluj, unde un copil a murit într-un accident lângă Dej, sub privirile părinților. Băiețelul de doar cinci ani a fost spulberat de o mașină care l-a smuls din mâna mamei, după ce a vrut să traverseze în fugă spre tatăl său.

Copilașul se afla pe marginea șoselei, în satul Valea Luncii, de mână cu mama sa, scrie dejeanul.ro. Pe cealaltă parte a drumului, tatăl, care este polițist, a coborât din mașină. Când l-a văzut, băiețelul s-a smuls din mâna mamei și a alergat pe drum spre tatăl său.
Odată ajuns pe șosea, micuțul a fost spulberat de o mașină, sub privirile îngrozite ale părinților.

„Păi nici n-am apucat. Că eu am tras pe dreapta, ca să mă dau… şi l-a luat maică-sa, l-a suit în maşină la taică-su şi a plecat”, a declarat șoferul care a provocat accidentul
Oamenii și-au luat copilul în brațe și l-au transportat cu mașina la spital. Martorii au sunat la 112, iar copilul a fost preluat de o ambulanță în Dej.

„Ne-am întâlnit cu maşina părinţilor, cu copilul în braţe. Copilul era în stop cardio-respirator, inconştient, cu respiraţie absentă. Din păcate, nu s-a putut face nimic pentru copil, declarându-se decesul”, a precizat Mariana Baciu, Ambulanţă Dej, pentru sursa citată.

Micuțul intrase în stop cardio-respirator, iar medicii au început manevrele de resuscitare. După aproape o oră, salvatorii au fost nevoiți să constate decesul.

În urma accidentului, polițiștii au demarat o anchetă, iar șoferul urmează să fie acuzat de ucidere din culpă.

Libertatea.ro

Citeste si...