Showbiz

Un fost candidat la Presedintia ROMANIEI a Divortat!

Un fost candidat la Presedintia ROMANIEI a Divortat!Șirul de probleme din familia milionarului Eduard Manole, cel care în anii 2000 și 2009 a candidat la alegerile prezidențiale, pare să se fi sfârșit. Judecătorii au pronunțat nu doar divorțul, dar au stabilit și pensia alimentară pe care afaceristul trebuie s-o plătească lunar pentru cele două fete pe care le au împreună.
Șirul de probleme din familia milionarului Eduard Manole, cel care în anii 2000 și 2009 a candidat la alegerile prezidențiale, pare să se fi sfârșit. Judecătorii au pronunțat nu doar divorțul, dar au stabilit și pensia alimentară pe care afaceristul trebuie s-o plătească lunar pentru cele două fete pe care le au împreună.

Milionarul Eduard Manole și-a dorit foarte mult să devină președinte ale României, așa că și-a încercat norocul de două ori, atât în anul 2000, cât și în 2009.

Șanse reale nu a avut niciodată, spuneau politologii de la acea vreme, pentru că rivalii săi au fost mereu nume grele din politică.

A urmat apoi o pauză lungă în care nu s-a mai auzit nimic despre el, până când… în 2018 toată presa a bubuit pe seama scandalului dintre el și soție.

Lucrurile s-au precipitat atât de rău în căsnicia lui, încât soția Andreea Maria nu doar că a cerut divorțul, ci inclusiv ordin de protecție împotriva lui!
Ulterior, în procesul de divorț intentat, soția milionarului a pretins în instanță o cotă egală din imobilul din Voluntari, acolo unde a locuit alături de Eduard Manole, jumătate din firma pe care o are soțul ei, dar și o parte din banii pe care acesta îi deține într-un cont din străinătate.
În mod evident, acestuia nu i-au căzut bine pretențiile, și a și justificat de ce.

Ea nu a lucrat niciodată! Avea șofer, bonă, menajeră, asistentă. Iar casa din Voluntari a fost achiziționată din fonduri proprii, astfel că aceasta nu poate fi inclusă în masa partajabilă”, ar fi susținut, în fața instanței, Eduard Manole.

Iată că lucrurile dintre ei s-au definitivat acum, și asta pentru că judecătorii au pronunțat divorțul și au stabilit inclusiv pensia alimentară pe care Eduard Manole trebuie s-o plătească lunar pentru cele două fetițe care vor rămâne în îngrijirea mamei.

Admite în parte cererea de chemare în judecată formulată de reclamanta-pârâtă Manole Andreea Maria în contradictoriu cu pârâtul-reclamant Manole Gheorghe Eduard. Admite în parte cererea reconvenţională formulată de pârâtul-reclamant Manole Gheorghe Eduard în contradictoriu cu reclamanta-pârâtă Manole Andreea Maria. Dispune desfacerea din culpă comună a căsătoriei încheiate între părţi şi înregistrată în registrul stării civile al Primăriei Sectorului 3 Bucureşti sub nr. 2653/15.09.2007. Reclamanta-pârâtă revine la numele purtat anterior încheierii căsătoriei, şi anume acela de ŞERBAN. Dispune exercitarea în comun de către ambii părinţi a autorităţii părinteşti cu privire la minorele …Stabileşte locuinţa minorelor la mama acestora, Şerban Andreea Maria. Obligă pârâtul-reclamant la plata către reclamanta-pârâtă a unei sume în cuantum lunar de 5.000 lei, cu titlu de obligaţie de întreţinere a minorei M B, de la data introducerii cererii de chemare în judecată – 05.04.2018 şi până la majoratul acesteia. Obligă pârâtul-reclamant la plata către reclamanta-pârâtă a unei sume în cuantum lunar de 5000 lei, cu titlu de obligaţie de întreţinere a minorei MMA, de la data introducerii cererii de chemare în judecată – 05.04.2018 şi până la majoratul acesteia. Stabileşte onorariul definitiv cuvenit expertului Cristina Bogdan la suma de 6000 lei. Obligă reclamanta-pârâta să plătească expertului Cristina Bogdan suma de 1500 lei, reprezentând diferenţă onorariu. Obligă pârâtul-reclamant să plătească expertului Cristina Bogdan suma de 1500 lei, reprezentând diferenţă onorariu. Respinge restul pretenţiilor, ca neîntemeiate. Executorie în ceea ce priveşte stabilirea modului de exercitare a autorităţii părinteşti, stabilirea locuinţei minorelor, sumele datorate cu titlu de obligaţie de întreţinere şi onorariul expertului. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare”, se arată în decizia instanței.

Afaceristul și-a dorit să ajungă președinte
Eduard Manole s-a născut în data de 21 martie 1964 la Constanța. Părinții săi – mama – profesoară de limba engleză și tatăl, navigator, s-au străduit să le ofere lui și fratelui lui toate condițiile pentru o copilărie lipsită de griji. Mama sa , personalitate puternică s-a ocupat foarte mult de educația și bună creștere a celor doi copii, ținând loc și de tată atunci când acesta era plecat pentru prea mult timp pe mare.
n momentul în care, din păcate, vasul de croazieră Transilvania s-a scufundat – vas pe care lucra tatăl – singurul susținător financiar al familiei, implicând astfel probleme financiare pentru familie – mama – foarte ambițioasă, cu doi copii mici, a urmat cursurile Facultății de Limbă Engleză – reușind astfel în scurt timp să restabilească echilibrul economic al familiei”, arată afaceristul în vârstă de 55 de ani pe blogul său. Eduard Manole a candidat de două ori la Președinție împotriva lui Traian Băsescu, Mircea Geoană, Crin Antonescu, Ion Iliescu sau Gigi Becali.

sursa

Citeste si...