Sanatate

Un medic din Italia a descoperit legatura infioratoare dintre COVID-19 si HIV: „Singurul lucru care ne va salva este un medicament specific”

Un medic din Italia a descoperit legatura infioratoare dintre COVID-19 si HIV: "Singurul lucru care ne va salva este un medicament specific"
Un medic din Italia a descoperit legatura infioratoare dintre COVID-19 si HIV: „Singurul lucru care ne va salva este un medicament specific”

Un doctor legist din Italia a descoperit care este legatura dintre COVID-19 si HIV, specialistul face declarati inspaimantatoare despre acest medicament care ne-ar putea scapa de acest virus periculos, adica un vaccin, relateaza spynews.ro.

Pasquale Mario Bacco, doctorul vin cu descoperirea despre acest virus COVID-19, dupa ce a facut teste la 7038 de oameni fara simptome, si acest lucru il face pentru a verifica anticorpii..

Peste 30% din populația italiană a luat contact cu Covid-19, consecința fiind dezvoltarea de anticorpi.

„Înseamnă că aceste persoane intraseră deja în contact cu virusul cu cel puțin trei luni și jumătate înainte, s-au îmbolnăvit și au dezvoltat anticorpii, deși sunt asimptomatice”, a precizat Bacco, conform presei internaționale.

Deși, concluzia a fost că o parte din cei testați au intrat deja în contact cu noul virus, aproape 90% dintre persoanele infectate nu au manifestat simptomele specifice COVID-19.
Din acest punct de vedere, COVID este ca HIV. Sunt viruși care prezintă mutații.

S-ar putea ca populația să fie chemată să fie supusă vaccinului în iunie, dar același vaccin nu va mai fi de ajutor în octombrie.

Eu am văzut în laborator mutațiile acestui virus, este aproape ca HIV, deci un vaccin nu va exista niciodată”, a mai spus medicul italian.
”Nu va exista vaccin.

Singurul lucru care ne va salva, dacă virusul ar deveni mai agresiv, este un medicament specific.

Astăzi, persoanele seropozitive au o speranță de viață egală cu o persoană sănătoasă, datorită unui medicament.

Duc o viață foarte normală, doar că trebuie să ia una, sau două sau trei, dar, de obicei, o pilulă pe zi, deoarece au un retroviral care intră în sânge și acest lucru ajută.

Și la fel va fi și pentru COVID”, a declarat medicul italian Mario Bacco.

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *