Sanatate

Un medic din Timisoara a vindecat 5 persoane. Are metoda de a se proteja romani!

Un medic din Timisoara a vindecat 5 persoane. Are metoda de a se proteja romani!Un doctor din Timisoara, face parte din din echipa medicilor care a vindecat pacienti cu coronavirus din Romania, acesta spune ca are o metoda pentru a opri epidemia in tara, relateaza spynews.ro.

De astfel, a iesit adevarul la iveala ce vaccin este de leac acestui virus COVID-19.

În mijlocul acestei pandemii, Musta spune că cel mai important lucru pe care îl putem face este să evităm aglomerațiile și să avem foarte mare grijă la igiena persoanală.

Trebuie să ne spălăm bine pe mâini și, atunci când suntem nevoiți să ieșim din casă, să păstrăm o distanță de cel puțin doi metri între noi și alte persoane.

„Trebuie să fim corecți cu noi și cu ceilalți.

Să anunțăm instituțiile abilitate dacă avem cunoștință de persoane care ar trebui să fie în autoizolare și nu respectă acest lucru, să avem simți civic”, a precizat medicul, care a menționat că este foarte important și să avertizăm autoritățile dacă am intrat în contact cu persoane din Italia și alte zone roșii.

„În momentul când se internează, noi, echipa de la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș din Timișoara, instituim terapie cu medicamente retrovirale, care se pare că au fost eficiente, deoarece la 2-3 zile de la terapie pacienții au devenit „negativi”.

Sunt mai multe scheme în studiu.

Sunt două medicamente (substanțe) antiretrovirale care se folosesc”, a mai spus doctorul Virgil Musta.

 

Citeste si...