Actualitate

Un microbuz cu 8 persoane a intrat într-o remorcă – Una dintre victimele încarcerate a decedat

Un accident rutier teribil a avut loc, luni seara, la intrare în localitatea constănțeană Ostrov. În accident a fost implicat un microbuz în care se aflau șapte persoane, plus șoferul, și o remorcă.

La sosirea echipajelor de prim-ajutor, două persoane erau inconștiente, fiind încarcerate. Restul pasagerilor au coborât din microbuz conștiente, cooperante. Ulterior, una dintre cele două victime încarcerate a fost declarată decedată, iar cealaltă a fost transportată la spital, fiind conștientă și cooperantă
Un microbuz în care se aflau 8 persoane, 7 pasagei și șoferul, a intrat, luni seara, într-o remorcă încărcata cu baloți. Două persoane au rămas încarcerate, salvatorii efectuând manevrele necesare pentru extragerea lor dintre fiarele contorsionate.
Ulterior, una dintre cele două persoane încarcerate a fost declarată decedată. Cealaltă a fost preluată conștientă, cooperantă, de ambulanță SAJ. Din fericire, restul persoanelor nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

La fața locului au intervenit pompierii militari cu un echipaj SMURD B, o autospecială de victime multiple și Serviciul Județean de Ambulană (SAJ) cu 3 ambulanțe.

sursa

Ne puteți urmări pe Facebook sau pe Google News