Actualitate

Un student din Timișoara i-a dat foc unei vecine

O femeie a ieșit în față imobilul cuprinsă de flăcări și a susținut că a fost incendiată de un vecin. Martorii spun că femeia era cunoscută cu probleme psihice.

Victima a fost transportată la spital, iar în această dimineață a murit Momentele halucinante au avut loc marți după-amiază când femeia de 48 de ani a ieșit în flăcări dintr-un bloc situat pe stradă București din Timișoara. Vecinii și martorii au stins focul și au sunat imediat la 112.
Femeia a fost transportată la spital, însă avea arsuri pe 90% din suprafața corpului, iar medicii nu au reușit să îi mai salveze viața.

Inițial, un vecin care o cunoștea pe femeie spunea că s-ar fi incendiat singură, și era cunoscută cu probleme psihice.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Femeia din Timișoara, incendiată de un tânăr student care a turnat benzină pe ea
Însă polițiștii au descoperit că femeia avea dreptate. Anchetatorii au depistat un tânăr de 22 de ani, student, care și-a recunoscut vină.

Tânărul era vecin de palier cu femeia și avea conflicte mai vechi cu această. Unii vecini susțin că în urmă cu ceva timp i-ar fi dat acesteia cu un ciocan in cap.

Studentul a ajuns la Poliție unde a recunoscut că marți după-amiază, s-a întâlnit cu femeia pe casă scării, unde s-au certat, iar tânărul i-a turnat benzină pe haine și a aprins brichetă. Acum este cercetat pentru omor și a fost reținut 24 de ore, urmând să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

sursa

Citeste si...