Actualitate

UPDATE: SOC, SOC, SOC…minorul de 13 ani trantit la pământ este nepot al tânărului agresor (fiul surorii soției sale).

În urma cercetărilor, a fost identificat prezumtivul autor al faptei, un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Hunedoara care a declarat că în momentul în care a auzit că fiul său s-a certat cu un alt copil, în spatele blocului, s-a adus la acesta și într-un moment de furie l-a trântit la pământ, după care a plecat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau alte violențe si violenta în familie, iar persoana bănuită a fost condusă la sediul Poliției, urmând a fi dispuse măsuri legale.

UPDATE

Fiulul bărbatului de 29 de ani, un minor de 7 ani, care a fost și el lovit de către acesta, a fost chemat la sediul Poliției Municipiului Hunedoara pentru a fi audiat ca si victimă a violenței in familie, in prezența reprezentanților DGASPC. Celălalt minor (cel trântit la pământ) are 13 ani și a rămas internat, pentru investigații mai amănunțite. Se pare ca starea lui este buna. Minorul de 13 se pare ca se afla în parc neînsoțit. Autorul nu figurează cu antecedente penale și a fost retinut pentru 24 de ore.

De asemenea, s-au extins cercetarile și cu privire la comiterea infracțiunii de tulburarea liniștii și ordinii publice (fapta fiind comisa in loc public). Din cercetări rezulta ca minorul de 13 ani trantit la pământ este nepot al tânărului agresor (fiul surorii soției sale).
sursa

Citeste si...