Showbiz

Urmașa Denisei Manelista face senzație pe Youtube cu parodia ”Vulpița ridică codița”!

Urmașa Denisei Manelista face senzație pe Youtube cu parodia ”Vulpița ridică codița”!
wowbiz.ro

Cat Sonnya, urmașa Denisei, a lansat o melodie în care ironizează prestația Vulpiței, noua vedeta a televiziunilor tabloide.
După decesul Denisei Răducu, din 23 iulie 2017, solista Sonia Cătinean i-a înfuriat pe admiratorii acesteia, pentru că a filmat câteva clipuri în care a copiat melodiile, cât şi stilul cântăreţei dispărute la doar 27 de ani.

Cânt piesele Denisei la cererea a mii de fani ai Denisei, zilnic primesc sute de mesaje, iar ori de cate ori intru live cu fanii mei îmi cer Denisa!„, a explicat Sonia atunci.
Deși adolescenta s-a dus apoi, în mod repetat, la mormântul Denisei, din satul vâlcean Ștefănești, criticile au continuat să vină la adresa Soniei.

Băi, profiţi de moartea unei mari cântăreţe pentru a te face cunoscută! Nu o să ai niciodată vocea ei, nu eşti nici măcar pe aproape aşa că nu o mai imita sau să îţi faci alunita aia, esti frumoasă fără… Dacă vrei să te faci cunoscută fă-te cu imaginea ta şi melodii originale cel puţin, nu îţi stă bine prostindu-te asa!… Nu e bine ce faci…nu o mai copia..las-o sa se bucure de linişte acolo unde e ea, eşti încă un copil şi voce nu pot să zic că nu ai, doar că duci tonurile muzicale prea în jos şi asta nu se aude aşa bine. Aşa că nu o mai copia şi aluniţa aia nici nu stiu de ce ţi-ai făcut-o…”, au scris supărați fanii Denisei pe contul Soniei.
Recent, însă, Sonia s-a gândit că poate avea succes și altfel, așa că a decis să parodieze personajul Vulpița, care s-a apucat mai nou și de cântat, chiar cu destulă priză la public.

Astfel, acum câteva zile, Sonia a lansat piesa parodie ”Vulpița ridică codița”, în care ironizează prestația personajului tabloid, melodia adunând în doar 24 de ore peste 150000 de afișări pe Youtube.

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *