Extern

Ursula von der Leyen: O nouă criză va lovi după COVID-19

O altă criză majoră va lovi întreaga lume. Şefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, trage un semnal de alarmă. Va veni imediat după pandemie. Cât de periculoasă va fi și cum vor fi afectate milioane de persoane?
Finalul pandemiei nu înseamnă neapărat revenirea la o viață normală. Şefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, trage un semnal de alarmă. Mai exact, aceasta a avertizat marţi că imediat după pandemie, o altă criză va lovi.

Este vorba despre schimbarea climatică care va fi greu de ținut sub control. Mai exact, potrivit șefei CE, după pandemie, revenirea la normalitate din punct de vedere energetic nu va mai fi posibilă.

”Schimbarea climatică este marea criză de după coronavirus. După pandemie nu există posibilitatea de a ne întoarce la activitatea economică având la bază combustibili fosili şi în detrimentul climei şi al mediului înconjurător”, a declarat Von der Leyen, care a luat cuvântul la ceremonia de deschidere a Dialogului pentru Tranziţia Energetică de la Berlin, care se desfăşoară online în acest an

sursa

Citeste si...