Politica

USR-PLUS anunț de ULTIMĂ ORĂ despre turul doi al prezidențialelor. Cioloș: ”Susținerea noastră va merge spre Klaus Iohannis” / Barna: ”Nu se pune problema sa acordăm vreodată sprijin sau vot Vioricăi Dăncilă”

USR-PLUS anunț de ULTIMĂ ORĂ despre turul doi al prezidențialelor. Cioloș: ”Susținerea noastră va merge spre Klaus Iohannis” / Barna: ”Nu se pune problema sa acordăm vreodată sprijin sau vot Vioricăi Dăncilă”Dacian Cioloș, după ce Barna a ratat intrarea în turul doi: Susținerea noastră va merge spre Klaus Iohannis”,

Liderii USR-PLUS, Dacioan Cioloș și Dan Barna au anunțat, luni, că îl susțin pe Klaus Iohannis în turul doi al alegerilor prezidențiale.

”Susținerea noastră va merge spre Klaus Iohannis. Sper să avem ocazia să avem în perioada următoare să avem o discuție cu domnul Klaus Iohannis pentru a ne asigura că proiectul politic pe care îl susține este aliniat cu principalele obiective pe care le avem și noi și că putem da acest semnal de capacitate de colaborare între proiectul pe care îl susține domnul Iohannis și proiectul pe care îl susținem noi”, a declarat Cioloș într-o conferință de presă.

”Nu se pune problema sa acordăm vreodată sprijin sau vot Vioricăi Dăncilă”, a declarat, la rândul său, Dan Barna, care a recomandat astfel electoratului său să-l voteze pe Klaus Iohannis.

sursa

Citeste si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *