Trimite-ne imagini si mesaje pe WhatsApp - 0757477968

Ne puteti contacta prin e-mail: info@antena24.ro sau pe facebook: facebook.com/antena24.ro

Politica

USR PLUS va susține o moțiune de cenzură împotriva premierului Florin Cîțu

Liderii USR PLUS au decis să ceară în coaliție schimbarea premierului Florin Cîțu, altfel parlamentarii formațiunii vor susține o moțiune de cenzură. Reacția vine după ce Florin Cîțu a mai demis un ministru USR PLUS după Vlad Voiculescu – pe Stelian Ion.

Reacția USR PLUS după demiterea lui Stelian Ion
„USR PLUS va susține o moțiune de cenzură împotriva premierului Florin Cîțu

USR PLUS anunță că își retrage sprijinul politic pentru premierul Cîțu, care a aruncat țara în criză politică. USR PLUS nu a girat şi nu va gira niciodată jaful din bani publici, în nicio formulă de guvernare.
Cerem Coaliției să ia act de lipsa unei majorități care să susțină Cabinetul Cîțu și solicităm declanșarea de urgență a negocierilor în Coaliție pentru desemnarea unui nou premier care să formeze un nou guvern.

În situația în care discuțiile din Coaliție vor eșua în propunerea unui nou premier, USR PLUS va susține o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu”, a transmis partidul.

USR PLUS a mai precizat că Stelian Ion e propunerea formațiunii de ministru al Justiției și în viitorul Guvern: „Ministrul Stelian Ion este propunerea USR PLUS pentru viitorul guvern şi are tot sprijinul nostru pentru continuarea reformei din justiție, inclusiv desființarea SIIJ şi numirile procurorilor-şefi, procese întrerupte de iresponsabilitatea premierului Cîțu”.

sursa

Citeste si...