Social

Valeriu Gheorghiță a fost alături de Simona Halep la vaccinare

Simona Halep s-a vaccinat miercuri împotriva COVID-19 la Institutul Cantacuzino din Capitală, iar Valeriu Gheorghiță a ținut să fie de față și să-i mulțumească pentru gestul de încredere, dar și pentru faima pe care a adus-o României în lume.

Am fost [n.r. când s-a vaccinat]. Mi-am dorit să ii mulțumesc pentru tot ce a făcut în toată acesta perioada pentru țara noastră, pentru faptul ca este un ambasador al României în toată lumea. De asemenea, mi-am dorit să-i mulțumesc pentru gestul pe care l-a făcut la începutul campaniei de vaccinare, când a anunțat că dorește să se vaccineze. Este important ca fiecare persoană să crească prin gestul pe care îl face, la rândul ei să poate convinge și alte persoane să se vaccineze. Este important ca fiecare dintre noi să fim un model pentru cei din în jurul nostru și atingem obiectivul de 70% persoane vaccinate„, a declarat coordonatorul campaniei de vaccinare, miercuri.

Simona Halep, vaccinată anti-COVID-19 miercuri cu serul de la Pfizer-BioNTech. Ce a declarat a treia tenismenă a lumii

Simona Halep, locul 3 mondial în tenisul feminin, a fost vaccinată cu o primă doză de ser anti-COVID-19 de la Pfizer-BioNTech, miercuri, la Institutul Cantacuzino din Capitală.

„Sunt bine. Am avut un pic de emoții. Da, îmi doream (să mă vaccinez, n.r.), dar bineînțeles că tot timpul am emoții când se întâmplă ceva. Am venit cu sufletul deschis și sunt foarte bine acum”, a declarat Simona Halep.

Întrebată cât de mult înseamnă mesajul de îndemn la vaccinare pe care îl transmite românilor, având în vedere notorietatea sa, Simona Halep a răspuns: „Consider că este spre binele tuturor acest vaccin și de aceeam am și hotărât să îl fac, pentru că este bine pentru noi, pentru sănătate, și sper cât mai mulți oameni să se vaccineze”.

Am primit flori. Mă bucur tare mult că am venit aici și s-au ocupat foarte, foarte bine de mine și le mulțumesc foarte mult”, a adăugat marea tenismenă.

Referitor la nivelul de siguranță pe care îl va avea pentru următoarele turnee după vaccinarea anti-COVID-19, ea a explicat: „Trebuie să fac și al doilea, rapelul. Mă liniștește acest lucru, că sunt mai în siguranță după acest vaccin, dar în continuare o să am grijă și o să încerc să mă protejez cât se poate de mult”.

sursa