Politica

Valeriu Gheorghiţă: „Vaccinarea este calea sigură și eficientă de revenire la normalitate”

Medicul Valeriu Gheorghiță a transmis un mesaj de Paște. Coordonatorul campaniei de vaccinare din România spune că imuniztarea este sigura cale pentru ieşirea din pandemie.
Valeriu Gheorghiţă spune, în mesajul de Paște, că lecţia cea mai importantă rămâne lecția solidarității. „Parcurgem o perioadă extrem de dificilă, cu multe restricții, însă cea mai importantă lecție rămâne lecția solidarității, spune coordonatorul campaniei naționale de vaccinare”, Valeriu Gheorghiță, cooronatorul campaniei de vaccinare din România, într-un mesaj postat pe pagina de Facebook RoVaccinare.

„Ne aflăm într-un moment plin de încărcătură emoțională – suntem în prejma sărbătorilor Pascale. Mesajul meu se adresează tuturor celor de acasă, dumneavoastră, precum și tuturor celor care astăzi de află la datorie, în unitățile medicale, în centrele de vaccinare și în stradă, în sprijinul efortului de revenire la normalitate. Parcurgem o perioadă extrem de dificilă, cu multe restricții, însă cea mai importantă lecție rămâne lecția solidarității”, spune Valeriu Gheorghiță.
El afirmă că vaccinarea reprezintă „calea sigură și eficientă de revenire la noralitate”.

„Le mulțumesc tuturor celor care au înțeles că prin vaccinare alegem calea sigură și eficientă de revenire la normalitate. Vă doresc tuturor sărbători liniștite cu pace, sănătate și cu liniște sufletească alături de cei dragi. Sărbători binecuvântate”, încheie Valeriu Gheorghiță.

sursa

Citeste si...