Publicitate
Actualitate

Vameșii din Muntenegru nu au permis accesul în țară a zece suporteri români!

Publicitate

Vameșii din Muntenegru nu au permis accesul în țară a zece suporteri români!Mai mulți români au avut probleme la granița dintre Serbia și Muntenegru, pe motiv că fac parte dintr-o listă cu huligani. Unii dintre ei aveau bilete de vacanță, dar vameșii din Muntenegru au fost de neclintit.

Însă nu toți au putut trece granița. Într-un comunicat oficial, cei de la Uniți Sub Tricolor susțin că vameșii muntenegreni au refuzat accesul a 10 români, pe motivă că ar fi huligani. Printre ei se află și două familii care și-au luat bilete de vacanță la Marea Adriatică. Bărbații n-au fost lăsați să intre, ci doar ceilalți membrii ai familiilor lor. Cei de la Uniți Sub Tricolor susțin că au luat legătura cu Ambasada României de la Podgorica, însă fără să aibă prea mult succes

Publicitate

„Zece cetățeni români nu sunt lăsați să intre în Muntenegru, la granița cu Serbia. Între ei sunt și două familii care își cumpăraseră sejururi pe litoralul Mării Adriatice.

Deși în România nu figurează pe listele persoanelor interzise la competițiile sportive, vameșii muntenegreni le refuză accesul pe motiv că ar figura pe o listă de potențiali huligani.

Contactați telefonic la numărul de urgențe a ambasadei din Podgorica, reprezentanții statului român spun că nu este datoria lor și opțiunea de a permite sau nu accesul în Muntenegru aparține în totalitate statului gazdă.

Cetățenii români, Răzvan C, Matei A, Șerban A, Cătălin G, Cristian D, Liviu A, Coralia L, Andreea V, Cristian M stau deja de cinci ore la granița de intrare în Muntenegru, cu biletele turistice în buzunar”, susțin cei de la Peluza Uniti sub Tricolor, într-un comunicat oficial.

Daum: Sunt mai mult concentrat pe performanța sportivă, nu pe demisie

Christoph Daum spune că nu s-a gândit la varianta demisiei, mai ales că i s-a cerut să plece de la națională încă de acum jumătate de ani. Selecționerul României a susținut duminică o conferință de presă, înaintea partidei cu Muntenegru de luni.

”Sunt mai mult concentrat pe performanța sportivă, nu pe demisie. Aud această întrebare de jumătate an, mi-a crescut barba de când o aud. Cred că ar trebui să ne concentrăm pe rezultatul de mâine. Insist ca jucătorii să-și asume responsabilite și asta înseamnă și să-și asume responsabilitatea. Suntem un grup, dar nu înseamnă nu întotdeauna împărțim aceeași opinie, e normal.

Fiecare jucător are libertatea lui de expresie. Cred că Alex Maxim este un tip foarte emoțional. A fost multă presiune asupra echipei, dar și asupra lui. A vrut să facă diferența și a făcut-o. Fotbalul este emoție, nu este ușor să păstrezi totul sub control”, a declarat Daum în conferința de presă de dinaintea meciului cu Muntenegru.

După șapte etape disputate în preliminariile pentru Campioantul Mondial din 2018, România ocupă locul patru în Grupa E, cu nouă puncte. Muntenegru și Armenia împart poziția secundă, cu câte 13 puncte, iar lider este Polonia cu 16. România va juca luni cu Muntenegru, la Podgorica, de la ora 21:45.

Reporterntv.ro

Publicitate

Citeste si...