Stiri Nationale si Internationale.

Vedeta TV, scoasa din emisiuni fara explicatii!


Helen SkeltonHelen Skelton – fostă ultramaratonistă – a fost scoasă din echipa BBC care va acoperi luna viitoare Jocurile Commenwealthului.

S-a speculat că decizia a venit ca urmare a faptului că la Jocurile Olimpice de la Rio vedeta TV a avut în mai multe rânduri ţinute neglijente, însă BBC susţine altceva.

Înlăturarea lui Helen de pe sticlă la Commonwealth Games din Australia a surprins multă lume, media din Marea Britanie acordând spaţii importante subiectului.

În acest context, postul BBC s-a simţit obligat să dea explicaţii şi a pus decizia luată pe seama faptului că de această dată competiţiile nu vor avea parte de o acoperire totală.

Trimitem o echipă considerabil mai mică în Australia pentru a acoperi competiţiile. Helen rămâne o prezentatoare cheie pentru postul nostru“, a spus purtătorul de cuvând al BBC, citat de mirror.co.uk.

Helen Skelton a fost în ultimii ani una dintre preferatele celebrului post englez când a venit vorba despre acoperirea subiectelor importante din sportul mondial. Alături de Rebecca Adlington şi Mark Foster – foşti campioni olimpici -, ea a acoperit competiţiile de nataţie.

Hotărârea de a nu o selecta ar fi venit, conform Mirror şi Daily Mail şi ca urmare a faptului că la Rio, în 2016, vedeta TV a suferit mai multe mici “accidente vestimentare“.

Mulţi dintre telespectatorii BBC au sesizat postul la momentul respectiv legat de subiect, exprimându-şi supărarea cu apariţiile lui Helen.

Digisport.ro

Distribuie

Daca ti-a placut acest articol DISTRIBUIE-L sa-l vada si prietenii tai!

Dacă ați fotografiat sau filmat subiecte care pot deveni o știre le puteți trimite pe adresa de email: [email protected]


Tags

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *