Actualitate

Veste BOMBA pentru toti fanii lui Antonia, divorteaza!

Veste BOMBA pentru toti fanii lui Antonia, divorteaza!Antoania este extrem de fericita,, deoarece pana la urma divorteaza, va deveni o femeie singura, deoarece artista era in proces de divort, iar avocatul ei ia dat anuntul ca se va finaliza divortul, relateaza www.cancan.ro.

E o chestiune legată de copil, un act pe care să-l depunem apoi la cabinetul notarial”, a declarat Ioan Todan, reprezentantul legal al vedetei în procesul de divorț, pentru Libertatea.ro.
„Veștile sunt la fel de bune și-n privința copiilor pe care Antonia îi are cu Alex Velea, partenerul ei oficial de ani buni.
După ce cântărețul a avut, în urmă cu un an, câștig de cauză în România în procesul de paternitate care-i privește pe Dominic și Akim (Antonia fiind căsătorită cu Vincenzo Castellano când i-a născut, în acte a fost trecut ca tată italianul), fiind declarat, în instanță, tatăl lor, zilele următoare și instanța din Italia va face același pas. Apoi, Velea îi va putea trece pe Dominic și Akim, în sfârșit, pe numele lui.
„Probabil zilele următoare va ieși hotărârea definitivă, apoi se va face schimbarea numelui minorilor în acte.
Trebuie ca mai întâi să treacă termenul de apel.
Decizia s-a pronunțat în România, dar apoi a trebuit comunicată și în Italia. S-au tot întors comunicările, de aceea s-a prelungit așa mult.
Dar asta e legea. Acum urmează definitivarea”, a explicat avocatul Ioan Todan pentru aceeași sursă.

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *