Publicatia Antena24.ro.

Veste buna pentru elevi. Guvernul Romaniei ofera mancare, jucarii si rechizite pentru copii de parinti in strainatate!


Veste buna pentru elevi. Guvernul Romaniei ofera mancare, jucarii si rechizite pentru copii de parinti in strainatate!Veste buna pentru parintii elevilor, acestia vor fi ajutati de catre Guvernul Romaniei, care vine cu un anunt oficial, un nou proiect pentru a sprijini copii a carui parintii sunt plecati in strainatate la lucru, li se vor oferi mancare, rechizite si jucarii, relateaza stirimondene.fanatik.ro.

3000 de elevi vor fi ajutati cu mancare si toate lucrurile care au nevoie pentru scoala, acest ajutor din partea statului, accesand un proiect din fonduri europene.

De astfel, acest nou proiect ar trebui să vină în ajutorul celor cu vârste între 6 și 16 ani, pentru a-i spriini să continue școala și să le vină mai ușor să depășească momentele depărțirii de părinți.

„În România în momentul de față avem un fenomen cu părinți plecați, copii care deja au foarte multe traume și piedici în integrarea lor în societate.

Plecăm de la un minim de 3.000 de copii, de beneficiari”, a declarat Raluca Turcan, vicepremier interimar, informează ProTV.


Citeste si...

Anunt oficial! Romanii primesc 200 de euro. Iata cine se incadreaza!

Anunt oficial! Romanii primesc 200 de euro. Iata cine se incadreaza!

Veste buna in acest an, elevii cat si studentii romani, au dreptul de a cere de la stat bani, precum este programul “Euro 200”, relateaza kanald.ro. Acest program a fost pun in in aplicare recent, iar cererea se poate obtine de la scoli, licee si universitati, la jumatate luna april. Documentul publicat...

Daca ai informatii,referitoare la aceasta stire,lasa un comentariu,s-au scrie-ne pe info@antena24.ro