Actualitate

Veste buna pentru parinti! Elevii primesc bani, 250 de lei pe luna din aceasta toamna

Veste buna pentru parinti! Elevii primesc bani, 250 de lei pe luna din aceasta toamnaMinistrul Educatiei a semnat doua contracte de finantare din fondurile europene, cu valoarea de 114 milioane de euro, care din acesti bani vor fi pentru liceu si bursa profesionala, relateaza bzi.ro.

Elevii cu familia care are venit lunar mic, acestia vor primi 250 de lei lunar, doar daca vor merge la scoala, iar cei din scoala profesionala vor primi o indemnizatie de 200 de lei.

Incepand cu acest an scolar, fiecare beneficiar al programului „Bani de liceu” va primi, lunar, pe intreaga durata a cursurilor, in situatia respectarii tuturor conditiilor legale prevazute, suma de 250 lei, fata de 180 lei lunar, suma primita anterior majorarii.

„Banii vor acoperi cheltuielile realizate de statul roman in cadrul programului, pentru perioada anilor scolari 2015-2018, si vor asigura continuarea acestuia in anii urmatori, in limita alocarii financiare estimate din Programul Operational Capital Uman, prin care sunt derulate ambele proiecte”, au anuntat reprezwentantii MEN.

 

Citeste si...

Antena24.ro

Redactia Antena24.ro info@antena24.ro