Actualitate

Veste buna pentru romanii! De la 1 Mai, toti romanii vor putea merge in Statele Unite fara viza, doar cu o autorizatie electronica, iar aceasta se acorda romanilor care…

Veste buna pentru romanii! De la 1 Mai, toti romanii vor putea merge in Statele Unite fara viza, doar cu o autorizatie electronica, iar aceasta se acorda romanilor care…Veste extraordinara pentru cetatenii romani care vor sa plece in Statele Unite ale Americii, inclusiv in Canada, totul se rezolva fara viza si cu ajutorul unei autorizati electronice, relateaza www.cancan.ro.

Ambasada Canadei a anuntat la Bucuresti aceasta decizie, toti romanii care au avut viza spre Canada in ultimii 10 ani, s-au detin o viza spre America, din 1 mai vor putea calatorii cu avionul cu o simpla autorizatie electronica de calatoria, iar dreptul acesta il primesc repede romanii, trebuie sa se prezinte la Ambasada Canadei la Bucuresti.

Cei care au deţinut o viză canadiană în ultimii zece ani sau deţin actualmente o viză valabilă care permite intrarea în SUA (nonimmigrant visa) vor putea depune cerere pentru eTA.

Persoanele care nu îndeplinesc aceste condiţii vor avea nevoie în continuare de viză de vizitator.

De asemenea, toţi cetăţenii români vor avea nevoie de viză pentru a intra sau reintra în Canada cu automobilul, autocarul, trenul,vaporul, sau la bordul unui vas de croazieră.

Din acel moment, cetăţenii români nu vor mai avea nevoie de viză pentru a intra în Canada pe perioade de până la şase luni, călătorind fie pe calea aerului, fie pe cale terestră sau maritimă.

Citeste si...