Stiri Nationale si Internationale.

VESTE BUNA! Romanii vor primi de Craciun cadou in valoare de 620 de lei, iata de ce!


euro-cos-cumparaturi-sxc_71148400Veste buna pentru toti romanii, acestia vor primi cadou de Craciun in valoare de 620 de lei, relateaza www.retail-fmcg.ro.

“În perioada sărbătorilor de iarnă, internauții români vor comanda, în primul rând din magazinele online, conform unui studiu compari.ro, realizat în octombrie de GKI Digital, pe un eșantion de peste 1.200 de persoane”, relateaza www.emag.ro.

Romanii au cadou 620 de lei sa comande online pentru a-si achizitiona ce doresc pentru familia sa.

Perioada cumparari a inceput  deja din luna noiembrie, datorita si promotiei Black Friday.

Cadourile cele mai scumpe vor fi oferite și anul acesta în cercul familiei restrânse.

Odată cu apropierea sărbătorilor, internauții planifică să ofere cadouri, în medie, la câte 2-3 membri apropiați ai familiei, în valoare totală de 280 de lei.

Aeasta suma cadou de Craciun pentru toti membri familiei, copii, fratii s-au parintii, doar cu conditia s anu depaseasca suma de 110 lei pe cap de persoana.

Suma cea mai mică este alocată colegilor de serviciu.

În cazul acesta, valoarea medie a cadoului este în jur de 60 de lei.

În cercul familiei restrânse, cele mai populare cadouri vor fi și anul acesta produsele electronice de divertisment și de alte tipuri, articolele de amenajare a casei și de bricolaj, dar și ceasurile și bijuteriile. Cumpărarea acestor categorii de produse se observă chiar și la persoanele care se gândesc să ofere cadouri membrilor mai îndepărtați ai familiei, însă în această situație optează pentru variantele mai accesibile ca preț.

 

Distribuie


Lasă un răspuns