Actualitate

VESTE BUNA! Statul plateste romanului 40.000 de lei pentru a-ti construi o cladire, iata cerintele!

O noua veste buna pentru toti romanii, toate persoanele care au o proprietate si isi construiesc imobile mai mari decat 50 de cp si cu o inaltime de maxium P+2E, acestia pot primi de la stat suma de 40.000 de lei, relateaza www.economica.net.

Ministerul Mediului a publicat Ghidul de finanţare a Programului privind efectuarea de lucrări destinate eficienţei energetice, beneficiari persoane fizice, pe baza căruia cei interesaţi se pot pregăti pentru depunerea dosarelor.

Anul acesta, suma maximă ce se poate lua de la stat se ridică la 40.000 de lei, dar nu mai mult de 120 de lei pe metrul pătrat izolat şi finisat, fie că vorbim despre locuinţe vechi, fie despre cele aflate în faza de construcţie.

Banii vor veni din Fondul pentru mediu în limita creditelor de angajament şi bugetare prevăzute pentru acesată destinaţie prin bugetul anual al acestui Fond.

Iata cine poate primi aceasta suma:

Pot primi acesti bani romanii s-au chiar si cetatenii UE  cu stabilitatea in Romania, iar titulari ai autorizatiei care vor contrui locuinta, la care doreste sa efectueze lucrarea.

De asemenea, sunt acceptaţi şi cei care dovedesc că sunt proprietarii terenului pe care vor construi imobilul respectiv. Aceştia nu trebuie să aibă datorii la bugetul statului sau la bugetul local şi nici să fi fost condamnaţi pentru o infracţiune împotriva mediului.

 

 

 

Citeste si...