Actualitate

VESTE CUTREMURATOARE! Cautarea Elodiei Ghinescu a luat sfarsit, s-a gasit corpul Elodiei: „Nu am nicio indoiala ca trupul Elodiei se afla acolo!”

VESTE CUTREMURATOARE! Cautarea Elodiei Ghinescu a luat sfarsit, s-a gasit corpul Elodiei: “Nu am nicio indoiala ca trupul Elodiei se afla acolo!”Vestea anului 2017, s-a descoperit corpul Elodiei Ghinescu dupa atatia ani de zile, cautarea acestuia a luat sfarsit, relateaza a1.ro.

Un bun prieten al familiei Cioaca a dat o declaratie care a intors cazul la 90 de grade, iar acest mister schimba total datele care erau, punand toata Romania pe jar.

Acesta a facut niste afirmatii in care spune ca stie unde este trupul Elodiei, fiind cel mai mediatizat caz din Romania.

Bărbatul, care a făcut aceste dezvăluiri sub portecția anonimatului este convins că femeia este moartă, iar locul în care se află trupul este… Marea Neagră: „Nu am nicio îndoială că Elodia a fost aruncată în mare”, a spus sursa.

Mai mult, prietenul celor doi soți Ciacă a oferit și amănunte despre cum a ajuns trupul neînsuflețit al avocatei pe fundul mării, afirmând că este legat cu greutăți de plimb de picioare pentru a nu fi adusă la țărm.

 

 

Citeste si...