Actualitate

Veste de ultima ora! Florin Salam arestat de autoritatile din SUA, americanii i-au confiscat o suma uriasa de bani si interdictie 10 ani in SUA!

Veste de ultima ora! Florin Salam arestat de autoritatile din SUA, americanii i-au confiscat o suma uriasa de bani si interdictie 10 ani in SUA!Manelistul, Florin Salam a intrat intr-o mare incurcatura in SUA, acesta a fost retinut de politia americana la vama, i-au confiscat o suma uriasa de bani si interdictie timp de 10 ani in SUA, relateaza www.recentnews.ro.

Cantaretul spera ca este ca in Romania, merge cand vrea si unde vrea cu sacosa plina de bani, doar ca in SUA nu este posibil asa ceva, manelistul a ramas fara bani din cantat, americanii i-au confiscat peste 100,000 de dolari.

Cântărețul și trupa lui au fost duși într-un birou unde li s-a cerut explicații despre proveniența banilor. Cum Florin Salam nu a avut acte doveditoare pentru proveniența lor, autoritățile i-ar fi confiscat aproape toată suma, iar apoi l-au lăsat să plece.

„Florin Salam ar fi obținut banii în urma unui recital susținut la New York, unde ar fi venit la invitația patroanei unui restaurant cu specific românesc”, scrie wowbiz.ro. 

”Incidentul e adevărat, Florin a fost oprit pe aeroport şi există şanse reduse să-şi recupereze banii. Înţeleg că s-a deschis şi un dosar pentru a se stabili provenienţa banilor , a declarat pentru CANCAN.ro Puiu Gheorghiu, fostul impresar al lui Salam.

Concertul a fost organizat de o româncă ce deţine un restaurant în New York şi ulterior mutat la un salon de nunţi şi botezuri, ”Renaissance Event Hall”.

Succesul a fost peste aşteptări, pentru că manelistul a făcut alături de orchestra lui aproximativ 200.000 de dolari numai din dedicaţii.

 

Citeste si...