Publicitate
Actualitate

Veste de ultima ora! Liviu Dragnea ar putea scapa de condamnare in care este acuzat. DNA ar putea desfiinta: „CCR, sesizeaza privind lipsa completurilor de judecata specializate pe coruptie”

Publicitate

Florin Iordache, este inlocuitorul lui Liviu Dragnea, la sefia Camerei Deputatilor, iar acesta a sesizat Curtea Constitutionala in legatura cu cimpletul specializat in coruptie de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, relateaza b1.ro.

Această decizie vine în condițiile în care la ÎCCJ nu există completuri specializate pe corupție, lucru care, conform sesizării, nu ar fi constituțional.

Publicitate

De atfel, avocații lui Liviu Dragnea au depus la ultimul termen din dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman ca procesul să se reia de la zero deoarece sentința din prima instanță nu a fost dat de un complet specializat pe cazuri de corupție.

Acesta a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare, decizie atacată cu apel, s-ar putea ca Liviu Dragnea sa scape de condamnare.

Dacă CCR va admite această sesizare, sistemul judiciar ar putea intra într-un blocaj total deoarece ar putea duce la desființarea tuturor deciziilor date pe dosarele DNA.

 

 

Publicitate

Citeste si...