Stiri Nationale Si Internationale.

Veste devastatoare pentru “Firicel” din “Las Fierbinti”! Este la pamant, nu mai are nici o scapare…


Actorul Cuzin Toma, alias “Firicel” din “Las Fierbinţi”, este in acest moment foarte devastat de vestea primita, deoarece judecatorii au decis sa-i blocheze toate conturile si sa ii scoata averea la licitatie, lucru de care il lasa sarac lipit, relateaza spynews.ro.

AM solicitase executarea silită a actorului. Astfel, după ce au analizat documentele depuse la dosar, judecătorii au dispus: „Admite cererea de încuviinţare a executării silite. Încuviinţează executarea silită. Fără cale de atac”.

“Admite apelul (formulat de soţii Toma – n.r.). Schimbă în parte sentinţa civilă apelată, în sensul că obligă apelanţii pârâţi (Cuzin Toma şi soţia – n.r.) la plata sumei de 1.525 lei reprezentând contravaloarea cotelor de întreţinere şi penalităţi.

Menţine în rest dispoziţiile sentinţei apelate. Obligă intimata (asociaţia de proprietari – n.r.) la plata sumei de 595 lei cu titlul de cheltuieli de judecată – onorariu avocat către apelanţi. Definitivă”, au dispus, recent, judecătorii.

“Firicel” a fost citat în faţa magistraţilor şi într-un alt dosar, mai “delicat”, în care fusese acuzat de trafic de droguri.

Astfel, DIICOT a renunţat la acuzaţii, motivând că “în cauză nu există interes public în urmărirea în continuare a numitului Toma Cuzin”.

 

Distribuie


Lasă un răspuns