Actualitate

Veste extraodinara! Kovesi a dat lovitura pentru cei care sunt contra ei. Un lider puternic o spune pe față: „O susținem fără rezerve”

Veste extraodinara! Kovesi a dat lovitura pentru cei care sunt contra ei. Un lider puternic o spune pe față: „O susținem fără rezerve”Vicepresedinte PPE a facut foarte multe declarati la atacurile PSD-ului contra lui Laura Codruta Kovesi, Iar inaltul oficial a spus ca ca acestea nu sunt decar „Egoism jalnic”, care face numai rau tari noastre, relateaza www.capital.ro.

Intrebat dacă „doamna Kovesi mai are șanse pentru postul de procuror-șef european?„, oficialul european a răspuns:

„Vă spun sincer că am urmarit astăzi fascinat cum un europarlamentar român socialist era foarte critic față de faptul ca nu sunt suficienți est-europeni în poziții cheie din instituțiile europene. Asta în timp ce propriul său partid face tot ce poate pentru a o bloca pe doamna Kovesi să ajungă într-o pozitie extrem de importantă la nivel european.

Altcineva, de la grupul ALDE, arăta cum numărul femeilor în poziții înalte europene este prea scăzut. Or, aici vorbim despre o doamnă, o româncă, care se bucura de un respect imens pe plan european, și iată că i se pun piedici din partea statului din care provine.

Este vorba de un egoism jalnic și nu aduce decât daune reputației României, ca țară.

 

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *