Actualitate

Veste extraordinara pentru elevi! Vor primi 200 de euro de la stat. Ce condiţii trebuie să îndeplinească elevi:

Veste extraordinara pentru elevi! Vor primi 200 de euro de la stat. Ce condiţii trebuie să îndeplinească elevi:Veste extraordinara pentru elevi si parintii care ii cresc, acestua vor primi o suma de bani de la stat pentru a-si achizitiona calculator, acest anunt a fost facut de premier, peste 12.000 de elevi si studenti ar putea primi acest drept daca o sa indeplineasca unele conditii, relateaza spynews.ro.

Aceste vesti vin mai exact pentru familiile sarace, care nu au situatia financiara buna.

Aceştia urmează să primească suma de 200 de euro pentru a-şi achiziţiona calculatoare.

Programulprin care copiii primesc bani de la stat pentru a lua calculatoare a părut în România în urmă cu 15 ani, iar în această perioadă 300.000 de elevi au beneficiat de acest proiect.

„Guvernul continuă măsurile de îmbunătăţire a sistemul de învăţământ şi sprijină accesul elevilor şi studenţilor la educaţie. Suntem preocupaţi să acordăm şanse egale copiilor şi tinerilor noștri la o viaţă mai bună.

Vom continua să susţinem elevii şi studenţii care provin din familii cu venituri reduse să achiziţioneze calculatoare prin acordarea a câte 200 de euro.

Aprobăm astăzi Hotărârea de Vuvern în acest sens.

Prin bugetul pentru 2019 am asigurat finanţarea necesară, respectiv 12 milioane de lei, bani ce vor asigura sprijin pentru 12.000 de elevi şi studenţi”, a spus premierul.

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *