Auto

Veste extraordinara pentru romani. Vouchere de 9.000 de lei pentru programul Rabla. De la Primarie vor fi oferiti banii!

Veste extraordinara pentru romani. Vouchere de 9.000 de lei pentru programul Rabla. De la Primarie vor fi oferiti banii!Veste buna pentru toti locuitori din Capitala, bucurestenii vor primi voucher de 9.000 de lei pentru Programul Rabla, acesti bani se vor oferi de la Primariile Capitalei, si iata cine beneficiaza, relateaza a1.ro.

Primăria Capitalei va implementa etapa a II a programului „Rabla” al Capitalei.

„Se aprobă „Programul de stimulare a eliminării din traficul bucureştean a autovehiculelor cu grad ridicat de poluare prin acordarea de eco-vouchere” – etapa a II-a care are ca scop îmbunătăţirea calităţii aerului în Municipiul Bucureşti.

Pentru implementarea programului se aprobă acordarea în perioada 2020 – 2021 a unui număr de 5.000 de eco-vouchere în valoare de 9.000 de lei fiecare. Acordarea unui singur eco-voucher se va face, la cerere, în schimbul predării spre casare a unui autovehicul uzat ce are norma de poluare non-Euro, Euro 1 sau Euro 2”, se arată în documentul votat miercuri în şedinţa CGMB.

„Ne adresăm cu prioritate persoanelor fizice sau familiilor cu domiciliul stabil în perimetrul ZACA, cum ar fi : Sala Palatului, Piaţa Romană, Universitate, Unirii, Cotroceni, Piaţa Victoriei şi care deţin în proprietate un singur autoturism intens poluant, înmatriculat şi înregistrat la acelaşi domiciliu cu cel al proprietarului”, a declarat Gabriela Firea în şedinţa CGMB.

 

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *