Publicitate

Veste extraordinara! Românii primesc bani în plus, de Paște. Iata cine sunt norocoșii care se vor bucura de mai mult la salariu!

Publicitate

Veste extraordinara pentru romani de Paste, uni vor fi norocosi si vor primi prime de Sfintele Sarbatori Pascale, iar suma este una buna pentru o masa destul de bogata, relateaza spynews.ro.

Peste 55% dintre angajatorii din România vor oferi beneficii salariale sau prime, cu ocazia Peștelui. Jumătate dintre aceștia susțin că valoarea va fi de până la 150 de lei, potrivit stirilekanald.ro.

Publicitate

În 20% dintre cazuri, primele vor avea o valoare cuprinsă între 151 și 200 de lei

. În cazul celorlalți, valoarea va fi chiar mai mare.

O treime dintre angajatori au declarat că nu vor acorda niciun fel de beneficii, în timp de 12,4% sunt încă indeciși, arată un sondaj.

„Dintre cei care au răspuns afirmativ, aproape 40% spun că vor acorda prime în bani, iar 34% vor da salariaţilor tichete cadou, mai puţini fiind cei care vor acorda coşuri cu produse specifice de sezon sau zile libere suplimentare. Peste 20% sunt nehotărâţi sub ce formă vor acorda beneficiile de Paşte”, informează un comunicat al unei firme de recrutări.

 

Publicitate