Actualitate

Veste groaznica! Ionut Gologan isi asteapta moartea: „Detinutii sunt torturati in congelator si..” VIDEO INFIORATOR..

Veste groaznica! Ionut Gologan isi asteapta moartea: “Detinutii sunt torturati in congelator si..” VIDEO INFIORATOR..Clipe de groaza pentru romanul, Ionut Gologan care este incarcerat in inchisoarea din Malaezia pentru trafic de droguri, acesta lupta sa fie eliberat, relateaza www.cancan.ro.

Video socant in care detinutii sunt torturati de gardienii, acestia ii chinuie in congelatoare timp de 14 zile, fara ferestre si foarte strans  locul.

Fiindcă pe sub clădire circulă un râu, în încăpere se menţine o temperatură extrem de scăzută, iar gardienii le dau celor pedepsiţi cu izolarea în „congelator” doar trei felii de pâine şi o ceşcuţă de lapte pe zi.

În puşcăria în care Ionuţ Gologan visează la libertate sau, măcar, la executarea pedepsei într-un loc mai uman, cei aflaţi după gratii sunt loviţi cu sete cu orice le pică în mână gardienilor.

Brutele folosesc fie un baston de cauciuc înmuiat în apă clocotită, fie un furtun care sfâşie bucăţi din trupurile celor pedepsiţi, care sunt legaţi fedeleş.

Paznicii nu se feresc nici să-i calce cu bocancii pe deţinuţi, susţine omul care a scăpat din infernul malaezian.

Le dau mâncarea, care oricum este sub orice critică, pe tăvi mizerabile, nespălate de zile întregi, iar, atunci când alimentele sunt comestibile, au grijă să le pună în ele gândaci şi alte insecte pentru a-i face să nu mai mănânce.

În doi ani, Ionuţ Gologan a trăit clipe cumplite în iadul din Malaezia, temându-se în fiecare secundă pentru viaţa lui. Cu toate că inclusiv Gigi Becali a încercat să îl ajute, momentan soarta lui Ionuţ Gologan este incertă.

 

Citeste si...