ActualitateShowbiz

VESTE GROAZNICA! Tavi Clonda este distrus, Gabriela Cristea a fost prinsa cu un barbat la vila din nordul Capitalei, fanii acestuia sunt socati!

Gabriela Cristea, prezentatoare emisiuni „Te vreau langa mine”, s-a comportat misterios in ultima vreme, aceasta se intalnea la vila din Capitala cu un barbat misterios, relateaza www.wowbiz.ro.

Tavi Clonda a inceput sa se ingrijoreze pentru sotia lui, nu stia de ce este atat de misterioasa si mergea la aceea vila.

S-a descoperit ce facea Gabriela Cristea la aceea vila cu acel barbat.

Echipa WOWbiz.ro a publicat ieri cateva poze cu prezentatoarea, alaturi de un barbat la brat, intrand in aceea vila.

Dar lucrurile nu erau asa cum credea Tavi, acesta crezand ca Gabriela il inseala, vedeta de la Kanal D pregatea o surpriza de proporti tuturor fanilor acestei emisiuni „Te vreau langa mine”, dar si concurentilor.

Incepand din 1 februarie, trei cupluri de la „Te vreau langa mine” vor locui intr-o casa din nordul Bucurestiului, echipata complet, locul unde vor afla daca ceea ce s-a infiripat intre ei in platoul emisiunii este dragoste adevarata sau nu.

Casa in care vor locui concurentii este chiar cea vizitata de Gabriela Cristea ieri, iar vizita vedetei a fost una “de lucru”.

Cele mai hotarate perechi formate la paravanul „Te vreau langa mine” au sansa de a-si testa adevaratele sentimente, timp de o luna, in casa „Te vreau langa mine”, perioada in care sa decida daca relatia lor duce spre casatorie sau, dimpotriva, spre despartire.

„Odata cu existenta acestei case cred ca vom avea si mai multa sare si piper in emisiune. Primele saptamani de viata in cuplu, realmente de locuit sub acelasi acoperis, conteaza enorm.

Ne asteptam ca participantii la emisiunea noastra sa isi gaseasca adevarata dragoste la “Te vreau langa mine” si sa aiba puterea de a lua decizia cea mai buna.

Ne dorim ca sederea in casa “Te vreau langa mine” sa se incheie cu nunta pentru cat mai multi dintre participanti”, a declarat Gabriela Cristea.

Nu ratati din 1 februarie, cele mai intense trairi, in casa „Te vreau langa mine”!  Emisiunea „Te vreau langa mine”, prezentata de Gabriela Cristea, este difuzata in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 13:00, si sambata de la ora 16:00.

 

Citeste si...